Over Thom

Mijn naam is Thom Stam en ik ben de Reizende Boekhouder.

Mijn missie is het creëren van ruimte en inzicht op het financiële vlak. Ik zorg voor een stukje rust en helderheid zodat jij jouw missie kan manifesteren. Daarbij werk ik vooral samen met partijen die bezig zijn de wereld een stukje mooier te maken. In mijn vrije tijd heb ik veel ervaring met familieopstellingen als representant. De magie van opstellen heeft mij zo geboeid dat ik mij daarin verder aan het verdiepen ben. Van harte help ik jou achter de schermen met het op orde houden van de praktische en administratieve kant van je praktijk. Hoe we samenwerken stemmen we samen af.

Wil je meer lezen over mijn begeleiding als systemisch coach? Kijk dan op thomstam.nl

Mijn kernwaarden:

  • Kwetsbaar

  • Verbonden

  • Integer

  • Betrokken

  • Speels

Samenwerking: het draait om relaties

Kernwaarden betekent voor mij de waarden waarop we onze relatie bouwen. Of je nou klant of leverancier bent. Het zijn mijn persoonlijke kernwaarden. Ik kies ervoor om deze te delen omdat ik mijzelf zie als onderdeel van de dienstverlening die ik lever. Al vanaf de start van mijn bedrijf roep ik namelijk dat een ondernemer zijn boekhouder kiest op basis van het persoonlijk contact. In mijn proces ontdek ik namelijk steeds dat een hart-hoofd verbinding voor mij belangrijk is. Met mijn hoofd kan ik prima kernwaarden verzinnen en ze je uitgebreid uitleggen. Echter mijn waarde komt vanuit mijn gevoel en die mag meer op de voorgrond staan. Mijn kernwaarden zijn:

Als boekhouder met deze kernwaarden ben ik dus vooral bezig met het contact maken. Gesprekken voeren, jou inzicht geven. Daarom heb ik een team om mee te helpen met de praktische zaken. Hier kan je kennismaken met het team.

Volledig digitaal: Ik heb of ondersteun je met de juiste tools

Ik werk locatie onafhankelijk en in de cloud. Daarbij gebruik ik tools om efficiënt mijn werkzaamheden in te kunnen richten. Wanneer wij gaan samenwerken is de eerste stap een goed boekhoudpakket kiezen en inrichten. Afhankelijk van jouw behoefte begeleid ik je in het gehele administratieve proces. Omdat ik niet gebonden ben aan een vaste plek kom ik graag bij je langs. Ik geloof namelijk dat echt contact nog steeds de basis is voor een goede samenwerking.

Ik bied een voedzame bodem waar jij je bedrijf op kan laten groeien

LATEN WE SAMENWERKEN