Mijn focus ligt op het coachend ondersteunen. Wat bedoel ik daarmee? Ik zit naast je in de auto van je onderneming. Jij beheert en hebt de volledige regie over je administratie. Het uitgangspunt is zoveel mogelijk zelf doen en elke keer een stapje extra zetten. Het hoogste doel is dat je mij incidenteel nodig hebt, als check-up voor jou en je bedrijf. Daarbij wil ik graag zowel naar het cijfermatige als naar het persoonlijke stuk kijken. Het persoonlijke stuk diep ik uit in mijn blog.

Wil je direct door naar de tarieven? Klik dan hier.

Mijn dienstverlening is gericht op Ad hoc ondersteuning. Op basis van een uurtarief of vaste projectprijs kan ik je ondersteunen met het op orde brengen van je administratie of aangiftes. Voor een kleine groep ondernemers neem ik hun jaarlijks de aangifte werkzaamheden uit handen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De administratieve dienstverlening is nadrukkelijk ondersteunend (of ondergeschikt) aan onze contactmomenten, verbinding en samenwerking. Je kan dus niet bij De Reizende Boekhouder terecht voor het uitbesteden van je aangifte of administratie. We werken in tandem aan en met jouw bedrijf. Dit kan natuurlijk wat verwarring geven bij de naam ik nodig je daarom van harte uit om kennis te maken zodat ik kan uitleggen wat ik voor je kan betekenen. Zo’n site geeft immers maar een beperkt beeld.

Partijen waar ik mee samenwerk

Om mijn dienstverlening juist te kunnen inrichten ben ik bij een aantal partijen aangesloten. Ik geloof in de kracht van samenwerking en geef je daarom graag een kijkje in mijn keuken. Zij helpen mij mijn dienstverlening goed organiseren.