25 juni is Dirk als freelancer begonnen. Hij gaat helpen met de verschillende uitvoerende werkzaamheden binnen de Reizende Boekhouder. Daarom zie je hem straks als naam bij je administratie staan als je een taak wilt aanmaken. Ook kan hij je een e-mail sturen met vragen. Het laatste lijntje blijft altijd bij mij. Hieronder stelt Dirk zich even voor:

Recent ben ik in Zwolle komen wonen en heb ik via LinkedIn de vacature gelezen die de Reizende Boekhouder online had gezet. Via een reactie hierop heb ik Thom, eigenaar van de Reizende Boekhouder, leren kennen. We zijn een mooie samenwerking aangegaan waar we allebei meer energie van krijgen. Het kan dus zijn dat jullie, als klanten van de Reizende Boekenhouder, mijn naam in de programma’s tegen gaan komen. Graag wil ik mij via deze weg dan ook voorstellen om niet als een onbekende in jullie boekhouding mee te werken.

Mijn naam is Dirk van der Vaart een geboren en getogen Groninger die nu in Zwolle woont. Mijn studie Bedrijfskunde heb ik gedaan in Groningen en intussen werk ik in een payrollteam van een grote multinational. Naast het operationele payrollwerk voel ik me verder thuis in het arbeidsrecht maar ben qua andere wetgeving zoals privacywetgeving
ook up to date. Ik hou van reizen en het ontdekken van verschillende culturen en gewoontes. Wanneer ik thuis ben probeer ik de ontwikkeling in de politiek of economie goed te volgen. Mocht je deze interesses delen laten we dan vooral een leuk gesprek hierover voeren. Het werken voor een multinational is leuk en ontzettend leerzaam, maar ik merk dat ik de connectie verlies met het midden- en kleinbedrijf. Mijn drijfveer is om weer in contact te komen met het MKB. Ik ga daarom Thom ondersteunen voor een klein aantal uren per week.

We spreken elkaar!
Dirk van der Vaart