Een korte intro: In 2018 ben ik gestart als de Reizende Boekhouder. Een behoefte aan vrijheid en een interesse in cijfers waren de basis. Op dit moment gaat de groei als een malle en ben ik ontzettend ambitieus. Echter als kenniswerker is mijn kunnen ook beperkt en kom ik tot de conclusie dat ik het niet allemaal meer alleen kan (en wil) doen. Ik geloof echter ook niet in het bouwen van een traditioneel administratiekantoor (dan zou ik mijn naam geen eer aan doen). Daarom in één zin mijn ambitie:

De Reizende Boekhouder(s) wordt een netwerk van remote werkende belasting- en administratieprofessionals.

Een club fijne mensen die een passie hebben om ondernemers te ondersteunen. Boekhoudcoaches en fiscalisten met een frisse blik. We maken gebruik van online tools en middelen om een duurzame relatie met ondernemers tot stand te brengen. Duurzaamheid en ten dienste staan van de ondernemer voeren de boventoon. Ik sta nu aan het begin om deze richting in te slaan en daar mijn organisatie verder op in te kleden. Echter de basis staat al wel. Binnen de huidige constructie is ruimte voor jou om je eigen klanten te bedienen of helemaal fris te starten. Een los-vaste samenwerking die jou ook de ruimte bied solo verder te gaan als je die behoefte hebt.

Hoe gaan we dan de samenwerking vormgeven? Ik zoek mensen die niet teveel op mij lijken maar wel de neus dezelfde kant op hebben. Daarom krijg je van mij de mogelijkheid om een Gallup CliftonStrengths test te doen. Zo zien we of onze kwaliteiten elkaar aanvullen of we toch teveel op elkaar lijken. Wanneer de tijd rijp is gaan we de organisatie omvormen naar een structuur waarbij het eigenaarschap ook bij de mensen ligt die de Reizende Boekhouder mogelijk maken (jij, ik en onze klanten).

Lijkt het jou leuk om:
  • Te werken voor een diverse groep zzp’ers;
  • Je eigen baas te zijn, je vrijheid te behouden maar wel samen kunnen werken;
  • Mee te bouwen aan een modern werkende administratieve dienstverlener;
  • Je eigen niche op te zoeken binnen een (toekomstig) team van professionals?

Neem dan vooral contact op! Zoek je werk, inkomenszekerheid? Dan ben ik helaas geen match voor je. Is bovenstaande nog te vaag maar ben je wel geprikkeld? Schroom niet om eens met mij te sparren of door te vragen.

Hoe gaan we te werk:

Stap 1: Maak je interesse kenbaar door mij een e-mail te sturen (thom@dereizendeboekhouder.nl). Een geschreven of video motivatie is prima. Je cv vind ik niet zo interessant. Wie je bent, wat je komt brengen en hoe jij jouw aandeel als Reizende Boekhouder voor je ziet vind ik wel bijzonder interessant.

Stap 2: Is mijn interesse gewekt dan houden we online kennismaking. Daarin bespreken we ook de eventuele vervolgstappen.

En dan….